ENERGOVITA

ENERGOVITA
Am început să experimentăm cultivarea catinei in 2013. Am făcut tranziția de la munca de birou la inovarea în agricultură unde ne-am redescoperit pe noi înșine și unde am simțit legătura noastră cu natura ce ne înconjoară. Am devenit fascinati de lumea produselor cultivate in sistem ecologic si de potentialul acestui domeniu, asa ca am hotarat sa facem pasul de la pozitia de consumatori entuziasti  la cea de producatori de produse din catina  certificate ecologic.
 

ASA A INCEPUT TOTUL:

  • 2013- Cumparam fostul amplasament al viilor regale, teren nelucrat de peste 20 de ani. In luna octombrie incepe povestea plantatiei GREEN FIRST FARM cu primii arbusti de catina  plantati manual de catre noi.
            -Incep cei trei ani de conversie la agricultura ecologica.

  • 2016- Ne-am bucurat de prima productie de fructe de catina certificate ecologic.

  • 2018- Ia nastere brandul ENERGOVITA si incepem sa producem primele noastre  produse din catina certificate ecologic.

  • 2019- Feedbackul pozitiv fata de produsele noastre, sta la baza primele retete proprii lansate pe piata.  Lansam produse unice Catina cu nectar de floare de cocos si Ulei ecologic de catina cu miere.

  • 2020- Anul in care putem spune ca suntem o ferma integral “verde”.  Cele 98 hectare de teren exploatate au fost inregistrate in agricultura ecologica
            - Intentionam sa ne extindem gama de produse certificate ecologic.


 

Suport clienti 09:00 - 18:00

0731020799 office@cuibarul.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!