RURAL

RURAL
Cine suntem?

La RURAL, misiunea noastră este să contribuim la o viață sănătoasă, zi de zi.

Ne-am născut ca un brand 100% românesc în 2022 cu această misiune în gând și astfel am creat sucurile RURAL, pentru a îți oferi un produs premium, natural, autentic, nutritiv și sănătos, pe care îl poți consuma zilnic și îl poți integra ușor în planul tău alimentar.

Credem cu tărie în:

1. SĂNĂTATE

Sănătatea ta este prioritatea noastră. Sucurile pe care ți le oferim sunt 100% naturale. Le producem cu drag, exclusiv din fructe și legume. Nu adaugăm apă, zahăr, coloranți, conservanți sau aditivi, ca să iți oferim un produs benefic, cu un conținut ridicat de vitamine și nutrienți.

 

2. CALITATE FĂRĂ COMPROMIS

Ca să ai cel mai bun suc natural, folosim numai fructe și legume certificate și atent selecționate. RURAL este produs doar cu utilaje noi și respectă ultimele generații de tehnologii de fabricație.

 

3. TRADIȚIE

Veșnicia s-a născut la sat. Acolo s-a format esența noastră ca popor și de acolo avem tradițiile, obiceiurile, credința și dragostea. Fructele și legumele pe care le folosim sunt achiziționate doar de la fermieri locali. Le procesăm în fabrica noastră de la țară după o rețetă tradițională și le livrăm apoi la tine, cu drag.

 

4. TRANSPARENȚĂ

Întreaga noastră activitate este deschisă, vizibilă și ușor de observat.

 

5. SIMPLITATE

Simplitatea înseamnă frumusețe și eleganță. Înseamnă să poți visa cu ochii deschiși oriunde și oricând. Să ai curaj să râzi și să te bucuri de fiecare clipă. Să savurezi un RURAL în timp ce te relaxezi sub razele calde ale soarelui. Trăim cu acest principiu în fiecare zi și îl vei regăsi în fiecare strop din sucurile noastre.

 

6. RESPONSABILITATE

Tot ceea ce facem ține cont de nevoile tale și ale naturii pe care le tratăm și le îngrijim cu respect și dăruire.

 

7. FAMILIE

Suntem o afacere de familie în care tatăl și fiul lucrează împreună cu respect, înțelegere, empatie, dărnicie, sinceritate, toleranță și iertare, pentru că suntem convinși că greșelile fac parte din procesul de învățare și de dezvoltare.

 

8. DRAGOSTE

Pentru noi, orice lucru bine făcut e realizat cu dragoste și pasiune. Așa se întâmplă și în cazul sucurilor RURAL, în care investim, zi de zi, toată căldura, dedicarea și iubirea pe care o avem.

Suport clienti 09:00 - 18:00

0731020799 office@cuibarul.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!